home-verhuur-sectie

home-verhuur-sectie

Kamers
We hebben vier comfortabele kamers, twee op de eerste en twee op tweede verdieping van ons huis. Elke kamer heeft een eigen badkamer met douche en toilet, een prettig zitje en voldoende kastruimte (daarin liggen ook: extra dekens/dekbedden en een föhn). Bovendien staat er een waterkoker, nespressoapparaat en kleine ijskast. En er is natuurlijk overal gratis WiFi. Voor meer details over de kamers, foto’s en plattegrondjes: scroll omlaag.

Table d’hôtes
In het hoogseizoen koken wij drie keer per week voor onze gasten – op zondag, dinsdag en donderdag – buiten het hoogseizoen in overleg. En daarbij gebruiken we natuurlijk zoveel mogelijk producten uit de buurt. Eitjes van eigen kippen, groente en fruit zo veel mogelijk uit eigen tuin. Kaasjes, vlees en vis van een van de markten in de omgeving. En  natuurlijk houden wij rekening met dieetwensen. Vegetarisch, veganistisch, glutenvrij of iets anders? Geen enkel probleem, mits van te voren aangekondigd.

Gastenkeuken
Op avonden dat er niet gekookt wordt, kun je natuurlijk uit eten. Maar het is ook een optie om in onze gastenkeuken zelf iets te maken. Alles wat nodig is aan potten en pannen, keukengerei, borden, glazen en bestek is aanwezig. Ook een combi-magnetron om even snel iets op te piepen. Zoek een plekje op de veranda of in onze eetkamer ‘De Ruif’, glaasje wijn erbij… Niks meer aan doen.

 

Over de auteur

johzij administrator

Geef een reactie