home-de-omgeving-sectie

home-de-omgeving-sectie

In de buurt

Le Vert Buisson ligt precies goed voor wie de omgeving van Calvados en Manche willen verkennen. Je rijdt in een kwartier naar Le Molay-Littry, Isigny-sur-Mer of Trévières, bijvoorbeeld. Dat zijn vriendelijke dorpen met een wekelijkse markt, een paar restaurants en winkels, en een supermarkt. Binnen een halfuur ben je in Bayeux, Sainte-Mère-Eglise of op Omaha Beach, een van de landingsstranden van D-Day. En in een uurtje sta je in het oude centrum van Avranches, aan de kust bij Barneville-Carteret of voor de poorten van Chateau de Falaise, ooit thuishonk van Willem de Veroveraar. Zo kom je nog eens ergens.

Voor een indruk van wat er zoal te zien en te doen is, klik op de foto’s.

Over de auteur

johzij administrator

Geef een reactie