B&B in Normandië

Normandië is een geweldige bestemming voor mensen die graag iets ondernemen. En Le Vert Buisson, onze kleinschalige bed & breakfast op het Normandische platteland, is een ideale uitvalsbasis. Wij hebben vier kamers met alles erop en eraan, en we kennen de weg in de regio. Klik hier voor een virtuele tour in en om het huis.

Natuurlijk mag hier ook geluierd worden, het is tenslotte vakantie. Onze cour nodigt uit tot lang ontbijten in de ochtendzon en de veranda achter het huis tot uitgebreid borrelen met een hapje en een drankje. En wij kennen daarnaast nog wel een paar fijne terrasjes waar je heerlijk zit te lunchen met een bordje coquilles Saint-Jacques of moules frites en een glas koele witte wijn.

Maar dit gebied is niet voor niets al sinds jaar en dag in trek bij wandelaars, golfers, fietsers, natuurliefhebbers… Er is ruimte voor dat soort dingen. Er zijn routes, en golfbanen, en fluisterbootjes, en eindeloze kusten waar strand- en kitesurfers hun gang kunnen gaan. En veel mensen komen hier natuurlijk ook uit interesse voor geschiedenis en cultuur, om Omaha Beach en het Tapijt van Bayeux bijvoorbeeld te zien.

Aan het eind van zo’n dag waarop je van alles hebt gedaan en gezien, logeer je natuurlijk in een authentieke B&B in Normandië. Le Vert Buisson is een oude herenboerderij met de stoere charme van toen en het comfort van nu.

Bekijk hier onze kamers.